Tre råd, når du skal holde fest

01 november 2021
Steffen Petersen
Tre råd, når du skal holde fest

advertorial

Der er mange ting, du skal huske, når du skal holde fest. Det er uanset om det er en fødselsdagsfest, en kandidatfest, en temafest eller andet. Når du holder fest, så inviterer du en masse gæster og så er der meget du skal have styr på. Vi vil derfor forsøge at hjælpe dig og give dig vores bedste råd til festen. 

 

 

Lej et telt 

Vores bedste råd til dig, der skal holde en stor fest, hvor der kommer mange mennesker, er at leje et telt. Det er for det første en god idé til børnefødselsdagen, hvor børnene løber rundt og leger. Hvis det foregår ude i teltet, så er der mindre risiko for, at dine ting bliver ødelagt indenfor. Det er for det andet også en god idé til den lidt vildere fødselsdag, hvor du forventer, at der bliver drukket alkohol. Du slipper for, at folk spilder drinks på dit gulv og musikken er måske også til at holde ud, når den bliver spillet ude i teltet. Du kan læse mere om dine muligheder for at leje et telt her: https://www.jewi.dk/ 

 

Gør klar dagen før 

Et andet råd, som vi anbefaler dig at følge, er at gøre klar dagen før – eller flere dage før. Der er sjældent noget mere træls end at skulle løbe rundt og stresse på dagen, fordi du ikke har nået at lægge duge på bordene eller fordi du mangler at pynte op. Du har helt sikkert mere overskud dagen før, så sørg for at alt, der er muligt, er klargjort dagen før. 

 

Snacks og alkohol 

Det er ikke kun ærgerligt, men også pinligt, at mangle snacks og alkohol midt på aftenen. Du vil selvfølgelig ikke fremstå som en vært, der ikke har købt nok og det er derfor en god idé at have et lille lager gemt et sted i huset. Det er ikke sikkert, at der kommer til at mangle, men så er du sikret, hvis det skulle ske. 

Flere Nyheder