Tag rundt og prøv forskellige udgaver af en kartoffel porre suppe

16 november 2021
Anders Lundtang Hansen
Tag rundt og prøv forskellige udgaver af en kartoffel porre suppe

advertorial

Man kan have ens egen måde at lave en kartoffel porre suppe på, hvor man har en vanlig opskrift, man altid tilgår, når man skal i krig med at lave den.

Men man er nysgerrig på, hvordan man ellers kan lave den, for det er bestemt muligt at variere den, men siden det så vil være en selv, der laver den, så kommer den måske mere til at minde sit udgangspunkt, fordi man bruger de samme ingredienser og remedier til at lave den med, så variationen egentlig ikke rigtig er til at opleve.

Man vil sådan set gerne vide, hvordan andre mennesker gør det, så man inviterer sig selv på kartoffel porre suppe hjemme hos andre.

Hvis der bliver spurgt, hvad man gerne vil have at spise, forud man skal besøge andre, så henviser man til den her suppe, men man siger ikke, hvordan den skal laves, for man vil se, hvordan andre gør det.

image

Få prøvet forskellige varianter af en kartoffel porre suppe

Så kan man sammenligne de forskellige indtryk, som man oplever det med at smage den her suppe sammen med andre.

Her vil man nok opdage, at det også er de andre sanser, der kommer på spil, når man skal bedømme den her kartoffelporresuppe, for det handler i lige så høj grad om, hvad man ellers kan dufte, se og høre, mens man spiser.

Det er selskabet omkring en, de hyggelige samtaler, måske noget musik på anlægget, og hvad man drikker til maden.

For virkelig at få oplevet mange udgaver af den her suppe, så bør man også besøge restauranter, der serverer den her suppevariant.

De er måske ikke så meget for at udlevere deres opskrift og fremgangsmetode, men hvis man spørger pænt, så kan man måske få den at vide, for det er jo godt at få den viden med hjem.

Flere Nyheder