Sorteringskasser i hård plast – smarte og holdbare

27 august 2020
Astrid Pedersen
Sorteringskasser i hård plast - smarte og holdbare

Har du brug for solide og holdbare sorteringskasser? Så bør du tjekke ultraplast serien fra Hofstätter & Ebbesen A/S.

Hvad er ultraplast sorteringskasser og sortiment kasser?

Sorteringskasser og fremstillet i Hofstätter & Ebbesen A/S serien ultraplast er smarte kasser og æsker fremstillet i sprøjte støbt hård plast. Det smarte ved ultraplast sortiment kasser er at de kan stables og kombineres på kryds og tværs, idet de er fremstillet i proportioner som passer sammen. Dette giver stor fleksibilitet og en høj grad af anvendelighed.

De smarte sortiment kasser fra Hofstätter & Ebbesen A/S anvendes til opbevaring af små komponenter og løsdele, og findes eksempelvis på værksteder, i laboratorier og på museer hvor de fortrinsvis bruges til opbevaring af registrerede genstande.

Du kan bruge sortiment kasser til at opbygge moduler hvor du let kan finde hvad du skal bruge, eller du kan købe de smarte sorteringskasser som færdig byggede moduler med fast rum inddeling. Disse sorteringskasser er ideelle til opbevaring af eksempelvis søm, skruer, møtrikker, bits og andre småtterier som helst ikke skal hverken blandes sammen eller smides væk.

Andre produkter fra Hofstätter & Ebbesen A/S

Hofstätter & Ebbesen A/S står også bag en række bløde plast bokse fremstillet i polypropylen, med enten faste eller løse skillerum. Disse kasser er særdeles populære idet de er meget fleksible og der ud over kan stables – en fornuftig egenskab når det handler om opbevaring.

Du finder i Hofstätter & Ebbesen A/S’ sortiment også universal kassetter i slagfast polystyren plast til intern transport, montage og pakkeri eller butiks og lager montering, og en serie af antistatiske ESD kasser fremstillet i ledende polystyren. Sidst nævnte kasser i Ultracon serien yder en særdeles effektiv beskyttelse til statisk sensible komponenter og lignende.

Hvis du ønsker at se nærmere på Hofstätter & Ebbesen A/S’ sortiment af sorteringskasser og anden opbevaring kan du klikke ind på hjemmesiden ultraplast.dk

Flere Nyheder