Slip for de grimme stubbe med stub- og rodfræsning

06 april 2022
Emilie Jacobsen
stub og rodfræsning

advertorial

Når du har fået fældet et træ, er det en god idé, at du også får stub- og rodfræset efterfølgende. På den måde slipper du både af med den ucharmerende træstub, og du har ikke længere træets kæmpe rodnet liggende lige under jorden. Det gør det nemt for dig at udnytte pladsen i haven til noget andet. 

Det er dog et stort arbejde at skulle i gang med stub- og rodfræsning på egen hånd. Derfor kan det være en god ide, at du hyrer nogle professionelle til at hjælpe dig. De kan nemt og hurtigt ordne det, så stubben ikke længere er at se, og du kan begynde at bruge området til noget andet. 

Leder du efter nogle, der kan stå for stub og rodfræsning i Aabenraa, kan du for eksempel henvende dig til Als Træservice. De har stor erfaring på området og kan hurtigt hjælpe dig med at få fjernet stubben. 

stub og rodfræsning

Få også hjælp til andre opgaver med dine træer

Generelt kan du få hjælp til mange opgaver i forbindelse med dine træer af Als Træservice. Skal du for eksempel have topkappet eller fældet et træ, kan de også hjælpe dig. Både topkapning og fældning kræver, at du er meget opmærksom på sikkerheden, da grene og træer jo er tunge og kan forårsage stor skade på mennesker, bygninger eller biler, hvis de lander på dem. 

Derfor kan det i de fleste tilfælde bedst betale sig for dig, at du hyrer en professionel til at hjælpe dig. Vedkommende har det rette udstyr og ved lige præcis, hvordan han eller hun skal få træet til at lande det rette sted, så det ikke forårsager nogen skade. Det vil derfor være alle pengene værd at få en professionel til at hjælpe dig med opgaven. På den måde kan du få nogle flotte og sunde træer bagefter. 

Flere Nyheder