Sådan vælger du den rette trusse efter din pasform

Sådan vælger du den rette trusse efter din pasform

Når du skal købe trusser eller lingeri generelt, har du i dag mange muligheder. Det er et marked i vækst, hvorfor du finder mange forskellige mærker og designs, når du skal vælge trusser. Der bør derfor være noget for enhver smag, når du skal vælge lingeri til dig selv eller din partner. Det vigtigste når du skal vælge lingeri i form af trusser er at kende din størrelser eller pasform. Dermed er der størst chance for at finde et par trusser, der sidder godt og behageligt på din krop. Når det er hverdadstrusser er det vigtigt at det både holder godt på dine kvindelige former samtidig med at det er behageligt at have på. 

Hvilken trusse passer bedst til dig?

Når du skal vælge hverdagstrusser, har du som regel to gode valgmuligheder. Dene ene er den traditionelle trusse, som du kender. Det er en den kvindelige trusse, der holder bedst for dine former. Her er det komfort og pasform der er i højsæde. Du får dermed en hverdagstrusse, der sidder godt under hele dagen. Dermed skal du ikke bekymre dig om, hvordan dine trusser sidder eller om den rykker sig i løbet af dagen, så du har fuld fleksibilitet. 

Er du mere på jagt efter trusser der er også er mere sexet og lækre, så er det en g-streng du skal vælge. Det er en hverdagstrusse, der er meget populær blandt de fleste kvinder. Her får du en trusse, der kun lige dækket det nødvendige og overlader resten til fantasien. Det er dermed både en hverdagstrusse og noget som kan være lækkert at tage for over for sin partner. G-strengen er blevet fremstillet på baggrund af den inspiration man har fået fra de brasilianske karnevaller. 

Der kan være langt flere fordele ved at handle online frem for i den fysiske lingeri butik. Du vil opleve et større udvalg og bedre priser online på en trusse.