Sådan finder du den rette postkasseløsning

20 december 2020
Cecilie Mortensen
Sådan finder du den rette postkasseløsning

Når det kommer til postkasseløsninger, er det uden tvivl et must, at den rette løsning vælges til det projekt, du står med. Det kan være, du er projektstyrer for et nyt etagebyggeri, andelsboliger eller andet, hvor der er flere, der skal bo tæt i samme område. Her er det nemlig også med at tænke over, hvordan lejerne bedst muligt kan få deres post leveret. 

Hvordan finder du den rette postkasseløsning? 

Selvom postkasser nok langt fra er det, du tænker på ved et boligprojekt, så er der god grund til at finde en smart løsning. Det vil nemlig ikke være realistisk, at alle lejere i en opgang skal have samme type postkasse som dem, der bor i parcelhus. Det vil højest sandsynligt være alt for dyrt, og der vil med garanti heller ikke være plads til det. Heldigvis findes der rigtig smarte postkasseløsninger. 

I en opgang kan det være ideelt med indbyggede postkasser, hvor der er en mindre brevsprække til hver lejlighed. Det sparer både en hel del plads, og så er der god mulighed for, at alle nemt kan komme til deres post indendørs. 

Der findes også både væghængte postkasser til et helt lejlighedskompleks, og så findes der modeller, der kan stå ude med ben. Uanset hvilken af disse løsninger, du ønsker at gå med, så kan en postkasseløsning ofte tilpasses efter antallet af postkasser, der skal være i modulet. Og så kan løsningen selvfølgelig også tilpasses efter de mål, postkasserne skal passe indenfor, så der er plads til dem. 

Find god rådgivning til din postkasseløsning

Før du beslutter dig for, hvad du vil gå med, så få endelig rådgivning omkring de ting, du kan overveje, når de nye postkasser skal sættes op. Så er du sikker på, at du har gennemtænkt det helt, da postkasserne trods alt er nogle, der skal bruges i mange år frem. 

Flere Nyheder