Sådan får du mere natur i din indretning og lukker haven ind i boligen

22 juni 2022
Kamilla Sonne
terrassedøre

advertorial

Hvad er bedre end frisk luft og at opholde sig i haven, når det er sommer? I Danmark skal vi gerne have en bolig, der tillader lidt af hvert, da klimaet er meget omskifteligt, og vi både gerne vil have muligheden for at lukke vejret ude og inde.

Det er dog utroligt vigtigt, at man sørger for at få naturen ind i sin indretning. Det er nemlig afslappende og godt for både krop og sjæl, når man bruger mere tid i det grønne.

Samtidig kan man også få ekstra kvadratmeter til boligen, hvis man bliver bedre til at bruge sin have eller terrasse. Det giver en stor frihed, især om sommeren, hvor man kan nyde de lange aftener med et glas vin og ungerne løbende rundt i haven.

Derfor har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du kan udnytte friluftslivet i din bolig og inviterer naturen inden for.

terrassedøre

En træterrasse er en god idé

Det er ikke uden grund, at træterrasser er så populære hos danskerne, som de er. Hvad enten du har et sommerhus, eller du bor i den samme bolig hele året, så kan en træterrasse gøre en stor forskel.

Det tilføjer nemlig et helt ekstra rum til boligen, når vejret tillader det. På en træterrasse i haven bliver der dannet et mellemtrin mellem haven og din almindelige bolig, som med garanti vil skabe ramme om mange skønne minder og stunder med familie og venner.

Luk naturen ind med dobbelte terrassedøre

Hvis du virkelig vil have glæde af din træterrasse, skal du have dobbelte terrassedøre ind mod din bolig. Det sikrer nemlig, at der altid kommer masser af lys og luft ind i stuen eller køkkenet af den vej.

På samme vis sikrer det, at der er god plads til at gå frem og tilbage med fx møbler og mad. Du kan se hele udvalget af terrassedøre på https://klarvinduer.dk/dore/terrassedore.

Flere Nyheder