Ordrestyring giver et godt overblik

11 maj 2020
Lotte Hindsberg
Ordrestyring giver et godt overblik

En hver håndværker har oplevet at have mistet en kunde, fordi der ikke har været styr på de ordre der er kommet ind. Eller at papiret hvor ordren er skrevet ned på er blevet væk eller man har glemt at få skrevet telefonnummeret ned. Det er noget man kan undgå, hvis man får et ordrestyringssystem som f.eks. https://www.handsonsimply.dk/

Et ordrestyringssystem har derudover også mange andre gode funktioner, hvoraf nogle af dem vil blive beskrevet her.

Lav et tilbud på stedet

Hvis du er ude hos en ny mulig kunde, kan du på stedet lave et tilbud til kunden og se hvad du vil tjene på projektet. Det er muligt at at se om de dele der skal bruges til projektet er på lageret. Både dit ejet men også leverandøren eller om de er i rest ordre. 

Det giver dig mulighed for at vurdere om du kan lave et nedslag på prisen. Det skyldes blandt andet at du kan integrere dine leverandører, dit varelager og blandt andet også dit regnskabsprogram ind i ordrestyringssystemet.

Få tjek på dine medarbejdere

Det kan lyde negativt og overvågningsagtigt, men ordresystemet giver giver dig et overblik over hvad den enkelte medarbejder tjener ind til virksomheden, men den over også et overblik over hvilke ordre i har og om i har ledige medarbejdere, der evt. kan starte på et nyt projekt eller kan hjælpe til på et af de eksisterende projekter.

Få bedre likviditet

En tredje fordel der er ved et ordrestyringssystem er at det er muligt at få forbedret likviditeten. I stedet for at man først skal hjem efter endt opgave og have tid til enten selv at sende en faktura eller have bogholderiet til det, kan håndværkeren så snart opgaven er fuldført sende kunden en faktura. Det har i sidste ende stor betydning for din virksomheds likviditet.

Flere Nyheder