Øg dit salg med hjælp fra en freelance tekstforfatter

05 april 2021
Astrid Pedersen
Øg dit salg med hjælp fra en freelance tekstforfatter

Er din webshop egentlig ganske fin og funktionel, men performer den ikke som forventet? Så kan det skyldes mangelfuld SEO. Hvis din webshop ikke er optimeret med vedkommende og relevant indhold kan Google ikke finde den. Og så ender den i glemslen på side to eller tre, hvor ingen kunder nogen sinde kommer.

Hvad kan en SEO skribent hjælpe mig med?

En SEO skribent kan hjælpe dig med at opnå en højere grad af synlighed gennem vel tilrettelagte tekster til din hjemmeside. Gode tekster på hjemmesiden har værdi på flere måder.

For det første er solide produktbeskrivelser og uddybende kategoritekster en rigtig god service til kunden som ikke ved hvad han eller hun skal købe. Og for det andet giver gode, fejlfri og relevante tekster på hjemmesiden en bedre SEO, med potentielt øget konvertering til følge.

Hvor finder jeg en dygtig freelance skribent?

Hvis du er på udkig efter en SEO skribent eller anden form for online tekstforfatter kan du med fordel indlede jagten hos Wordpens. Wordpens er et dansk online marketing bureau med særligt speciale inden for SEO.

Gennem de sidste mange år har Wordpens hjulpet danske virksomheder til en bedre placering på Google, blandt andet gennem rådgivning omkring hjemmesiders struktur og opbygning – og så fantastisk professionel go vel udførte tekst arbejde. Wordpens kan altid anvise dig en fremragende skribent med særlig ekspertise inden for udfærdigelse af tekst til web.

Hos Wordpens finder du udelukkende veluddannede og erfarne tekstforfattere som ved hvordan man følger en skribent vejledning og hvorledes man rammer en virksomheds tone of voice. Derfor er Wordpens’ skribenter altid særdeles godt rustet til at kunne skrive website tekster som rammer lige i øjet – også til din hjemmeside eller webshop.

Du kan kontakte Wordpens for en uforpligtende samtale om dit behov for professionelt udført tekst arbejde på wordpens.com

Flere Nyheder