Mange står klar til at hjælpe dig i forbindelse med et dødsfald

15 november 2021
Emilie Jacobsen
Mange står klar til at hjælpe dig i forbindelse med et dødsfald

advertorial

Når du har mistet en, du holdt af, kan det være svært for dig at tage dig sammen til at skulle træffe alle de praktiske beslutninger, der uvægerligt følger med. Det er for eksempel alt papirarbejdet i forbindelse med dødsfaldet og at skulle rydde den afdødes hjem. Heldigvis er der masser af hjælp at hente i begge tilfælde. De fleste bedemænd kan nemlig stå for en stor del af papirarbejdet, og der findes en række marskandisere, der kan komme og rydde dødsboet for dig. Det kan være en kæmpe hjælp.

Leder du efter et firma til at hjælpe med rydning af dødsbo, er det en god ide, at du ser nærmere på Marskandiseren i Store Kongensgade. Det er et gammelt firma. Faktisk har det eksisteret helt siden 1700-tallet. Deres butik er derfor velrenommeret, hvilket sikrer dig, at du får en  fair pris for den afdødes møbler. Det, som de ikke kan bruge hos Marskandiseren i Store Kongensgade, sørger de for at bortskaffe. Læs mere på https://www.dødsbo-rydning.dk/ 

image

Få også marskandiseren til at rengøre dødsboet 

Når dødsboet er tømt, skal det selvfølgelig rengøres, så der er en ny lejer, der kan flytte ind, eller boligen kan blive solgt. Men det kan også tage tid for dig at skulle rengøre et dødsbo grundigt. Derfor er det rart for dig, at der også er nogle andre, der kan komme og hjælpe dig med at stå for rengøringen. På den måde slipper du for at skulle gøre det. 

Faktisk kan Marskandiseren i Store Kongensgade også hjælpe dig med det. Når de har tømt dødsboet, kan de sørge for, at der bliver gjort rent. De gør det selvfølgelig ikke gratis, men de penge, der bliver brugt på rengøring, bliver bare fratrukket det beløb, du ellers ville have fået for møblerne. På den måde kommer det næsten til at føles som, at det er gratis for dig. 

Flere Nyheder