Lad din bedemand i Lemvig hjælpe med begravelse

23 februar 2020
Astrid Pedersen
Lad din bedemand i Lemvig hjælpe med begravelse

Et dødsfald i familien rammer altid de efterlevende hårdt, uanset om det var længe ventet – eventuelt på grund af sygdom – eller det kom pludseligt. Når et elsket menneske dør, befinder man sig som pårørende i et tomrum, som kan vare mange dage, uger og måneder. Mange beretter om en decideret handlings lammelse som kendetegnende for denne tilstand. Og det er uheldigt, da der er mange praktiske opgaver, som skal løses inden for temmelig kort tid efter et dødsfald.

Hvor kan jeg få hjælp til begravelse og bisættelse i Lemvig?

Var din afdøde vens eller slægtnings sidste bopæl beliggende i Lemvig eller nærmeste omegn, bør du finde en bedemand, som residerer i dette område. Hos Krabbes Bedemandsforretning tages der hånd om det sidste – og lidt til.

Krabbes Bedemandsforretning er din lokale bedemand i Lemvig, som kan hjælpe dig som efterlevende med alle de tunge opgaver i forbindelse med et dødsfald. Krabbes Bedemandsforretning forestår ikke alene kisteilæggelse og klargøring af afdøde samt transport mellem hjem, kirke og kapel.

Hos Krabbes Bedemandsforretning kan du få assistance til alle de større og mindre opgaver, som knytter sig til såvel dødsfaldet som til begravelsen – og som du måske slet ikke selv er opmærksom på. For eksempel kan Krabbes Bedemandsforretning forestå indhentning af begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egne private forsikringer, sygeforsikringen Danmark, eller pensions ordningen.

Du kan også anmode din bedemand om hjælp til såvel udfærdigelse af en passende døds annonce som til indrykning af denne i landsdækkende eller lokale aviser og dagblade. Og så kan Krabbes Bedemandsforretning i kraft af sit kendskab til området hurtigt hjælpe med art skaffe kontakt til lokale kroer eller andre gæstgiverier, som kan forestå afholdelse af eventuel gravøl eller reception efter bisættelses ceremonien.

Du kan læse mere, og kontakte Krabbes Bedemandsforretning, på hjemmesiden krabbes.dk

Flere Nyheder