Hypnose – den effektive genvej til bedre selvværd

02 juni 2019
Astrid Pedersen
Hypnose - den effektive genvej til bedre selvværd

Går du med planer om rygestop eller vægttab – eller trænger du til at arbejde med dig selv og din selvfølelse eller dit selvværd? Så burde du overveje at opsøge en dygtig hypnoterapeut, som ved hjælp af hypnose kan hjælpe dig til et bedre liv og mere livsglæde i tilværelsen.

Hvad sker der under hypnose?

Måske er du lidt forbeholden over for at lade en psykoterapeut forsøge sig med at hypnotisere dig. Men du behøver slet ikke at være bekymret. Hypnose er ganske rigtigt en utroligt effektiv metode til at komme i kontakte med din underbevidsthed – og bliver hypnosen udført af en person uden de rette faglige forudsætninger, kan der godt anrettes skader på sindet.

Er din psykoterapeut eller hypnoterapeut der imod uddannet og erfaren inden for hypnoterapi, kan denne terapi form være aldeles virkningsfuld over for mange forskellige psykiske lidelser. Ved hjælp af hypnose kan din hypnoterapeut få direkte adgang til det store ubevidste, som gemmer sig bag de mange lag af forsvarsværker, bevidstheden bygger op for at beskytte dit sårbare selv imod en omverden, som kan virke brutal.

Når din psykoterapeut taler direkte til underbevidstheden, vil forandringerne så at sige ske indefra. Der vil blive plantet et frø, som vil spire og bryde igennem de mange bevidstheds lag, og med tiden komme til at stå i fuldt flor. Du vil få lettere ved selv at skaffe adgang til dine indre ressourcer, hvilket vil gøre dig stærkere og sætte dig i stand til selv at ændre på dine uheldige mønstre og handlemåder.

Hvor finder jeg en dygtig hypnoterapeut?

Det er vigtigt, at du vælger en autoriseret terapeut. Tillidsforholdet til din terapeut er afgørende for en succesfuld behandling med et langtidsholdbart resultat – og derfor skal du og din terapeut være på bølgelængde fra første færd. Du kan finde din hypnose terapeut i København på Aagaard-psykoterapi.dk

Flere Nyheder