Hvor ofte skal min bil gennem bilsyn i Kolding?

Hvor ofte skal min bil gennem bilsyn i Kolding?

Der findes forskellige regler vedrørende bilsyn for køretøjer i forskellige klasser. En helt almindelig personbil eller en let varevogn (med en vægt på op til 3500 ton), som kræver kategori B kørekort, skal eksempelvis til sit første syn – det, der kaldes et periodisk syn – fire år efter fremstilling.

Det vil sige, at du – såfremt du har købt din bil som fabriksny – kan vente op til fire år med at tage bilen til sit første bilsyn. Dernæst skal bilen til syn hvert andet år. Og det gælder samtidig, at bilen, hvis den sælges videre som brugt, skal synes i forbindelse med ændring i registrerings attesten. For motorcykler, camping vogne og andre anhængere gælder, at de kun skal synes, når de sælges videre. Lastbiler og andre tunge køretøjer skal igennem et obligatorisk syn en gang om året.

Hvor kan jeg få min bil til bilsyn i Kolding?

Er du bosat i Kolding eller området der omkring, er det en god idé at vælge en lokal bilsyns hal, når bilen skal til periodisk syn. Hvis du leder efter en moderne synshal, hvor du kan få din bil synet af professionelle fagfolk ved hjælp af state of the art udstyr og måle apparatur, kan du med fordel vælge at bestille tid til bilsyn hos LB Bilsyns synshaller i Kolding. Her synes biler af alle typer – fra standard personbiler og mindre varevogne til tungere køretøjer så som lastbiler og ladvogne på over 3500 ton.

Der ud over kan du få synet din campingvogn, din hest transport eller andre former for trailere eller anhængere ved samme lejlighed. Og ejer du en motorcykel, findes der hos LB Bilsyn i Kolding også faciliteter til test og syn af disse. Du kan læse mere om LB Bilsyn og deres bilsyns hal i Kolding på lb-bilsyn.dk