Her kan du bestille filter til dit Dantherm ventilationsanlæg

29 oktober 2021
Silje Hansen
Her kan du bestille filter til dit Dantherm ventilationsanlæg

advertorial

Et Dantherm ventilationsanlæg er både smart og klimavenligt. Det er smart fordi du har mulighed for at kunne styre og regulere temperaturen i det enkelte rum. Det kan du enten gøre fra en enhed eller direkte fra din smartphone. Det betyder, at du kan skabe præcis den temperatur, som du selv foretrækker i hjemmet, sommerhuset eller på arbejdspladsen. 

Fordelen ved at du kan styre temperaturen er at du kan skrue ned for den, når du er ude eller væk i længere tid. På denne måde bruger du ikke en masse varme og energi, når du alligevel ikke opholder dig i rummet. Det er også smart i et sommerhus, da du kan slukke helt for opvarmningen, når du ikke bruger det. Her kan du indstille en timer eller tænde op fra mobilen få timer før du ankommer til sommerhuset eller hjemmet.

Hvordan vedligeholder du et Dantherm ventilationsanlæg?

Et Dantherm ventilationsanlæg skal også vedligeholdes. Det kan du blandt andet gøre ved at skifte filteret. Et filter har den funktion at det forhindrer skidt, støv og snavs i luften at komme gennem ventilationsanlægget. Hvis filteret et fyldt med skidt og snavs, virker det ikke optimalt. Hvis du derfor ønsker at det er et sundt og godt indeklima du har i rummet, er det vigtigt at udskifte filteret. Ellers vil det ikke være ren luft der kommer ud af ventilationsanlægget. 

Det kan være usundt for dit helbred at være i over en længere periode. Hvis du er i tvivl om, hvordan du udskifter filteret, kan du enten finde det i brugermanualen eller ved at kontakte virksomheden du købte anlægget af.

Her finder du et prisbilligt filter til et Dantherm ventilationsanlæg 

Hvis du leder efter en webshop der sælger billige Dantherm filter, kan du med fordel besøge billigfilter.dk. Her kan du både købe et filter til Dantherm ventilationsanlæg og mange andre mærker.

Flere Nyheder