Få hjælp til livskriser fra en dygtig psykolog

14 oktober 2019
Astrid Pedersen
Få hjælp til livskriser fra en dygtig psykolog

Lider du af angst og depression, stress eller eftervirkningerne heraf? Er du havnet i en svær periode i dit liv, som ikke synes at ville tage en ende – eller søger du inspiration til selvudvikling og opbygning af en ny tilværelse? Så er det en rigtig god idé at opsøge en professionel sparring partner, for eksempel i form af en psykoterapeut eller en autoriseret psykolog, som har erfaring med at hjælpe mennesker i lignende situationer.

Rigtig mange mennesker har haft stor glæde af et forløb hos en dygtig og kompetent behandler, som har hjulpet dem til en større selvindsigt, et stærkere selvværd, og genfindelse af livsglæde og mening med tilværelsen. Gennem et psykolog forløb vil du opleve, at du lærer sider af dig selv at kende, som du aldrig før har mødt. Du vil opnå en øget erkendelse af de mekanismer og dynamikker, som ligger til grund for dine handlemønstre, og vil der igennem få redskaberne til at ændre disse. Dette kan være hensigtsmæssigt, hvis du ønsker på egen hånd at arbejde dig ud af kriser og nedture. Og her kan en dygtig psykolog være endog særdeles behjælpelig.

Hvorfor skal jeg vælge Mette Herslund som min psykolog i Gribskov?

Hos autoriseret psykolog Mette Herslund er du sikret en helt igennem professionel og på samme tid menneskelig og empatisk behandling. Uanset omfanget og karakteren af den problematik, du har med i bagagen, vil Mette Herslund kunne hjælpe dig med at udrede dine problemer og klarlægge årsagerne dertil.

Mette Herslund kan fungere som lige dele sparring partner og inspirator i forhold til dine mål, hvad end disse handler om fornyet livskraft, ændringer i din livsstil, eller opbyggelse af selvtillid og selvværd. Mette Herslund benytter en kombination af de forskellige metoder, hun gennem mange års uddannelse har erhvervet sig. Du kan læse mere om Mette Herslund på psykologmetteherslund.dk

Flere Nyheder