Få en campingferie der glæder hele familien

Få en campingferie der glæder hele familien

Nærmeste plads inden for kort afstand

Når ferien står for døren, så er der rigtig mange muligheder for at tage ud og få gode oplevelser. Har du børn, kan det dog være en god ide ikke at bruge alt for meget tid på transport. Her er danske campingpladser det helt oplagte sted at tilbringe en sommerferie. Campingpladserne ligger spredt ud over landet, så der er aldrig særlig langt at køre til den nærmeste plads. Når du så er fremme, møder du en lang række faciliteter, der bare gør din campingferie helt perfekt. På mange pladser er for eksempel både minigolfbane, legepladser og swimmingpools. Et af de herlige steder, du med fordel kan afholde ferien er på campingpladser i Vestjylland. Her er Camping & Familiepark West i udkanten af Ringkøbing, det oplagte valg til et par herlige dage.

Store oplevelser venter

På Camping & Familiepark West ankommer du til en plads, hvor mulighederne for store oplevelser er virkelig mange. Her kan du og din familie for eksempel besøge en af pladsens mange fiskesøer, få pulsen op på en hoppepude eller plaske rundt i et stort og dejligt vandland. På Camping & Familiepark West er der masser aktiviteter til både børn og voksne. Men der er samtidig også gode muligheder for at finde en lille lækrog, hvor det er muligt at slappe lidt af.

Oplev natur, butikker eller veteranfly

Trænger du til at komme lidt ud og se på området, så ligger Camping & Familiepark West helt perfekt. Her er der nemlig kun 6 kilometer til Ringkøbing, 15 kilometer til Vesterhavet og 24 kilometer til Lyngvig Fyr. Her er både noget til dem, der ønsker at ose i butikker, få enestående naturoplevelser ved Vesterhavet eller ønsker at se på gamle veteranfly på Danmarks Flymuseum, der ligger ved Stauning Lufthavn ud til Ringkøbing Fjord. Der er altså rig mulighed for at opleve det allerbedste af Vestjylland, når du holder din ferie på Camping & Familiepark West.