Få dit smukke gulv igen med en gulvafslibning

07 juli 2020
Astrid Pedersen
Få dit smukke gulv igen med en gulvafslibning

Når et trægulv bliver slidt vil det – især hvis der er tale om et sæbe behandlet trægulv – hurtigt komme til at fremstå snusket og trist. Nedtrådt skidt, solfalming og spildte væsker gør hver især sit for at bidrage til det matte og udtjente look. Til alt held kan der sagtens rettes op på dette. Det kræver blot et grundig og effektiv gulvafslibning med en tilhørende efterbehandling.

Kan trægulvet i min bolig tåle gulvafslibning?

Som udgangspunkt kan langt de fleste trægulve sagtens holde til at blive slebet – i hvert fald hvis afslibning af gulve bliver udført af en professionel gulvsliber. Du bør altid henvende dig til en sådan hvis du ønsker en forud gående vurdering af dit trægulvs beskaffenhed. En dygtig gulvmand vil hurtigt kunne bedømme gulvets behov for en gulvafslibning, og beslutte hvor meget – eller lidt – det er nødvendigt at fjerne for at opnå den smukke og ensartede overflade.

Med hjælp fra en faglært gulvsliber sikrer du at dit gulv får den behandling det behøver, og at der ikke slibes for meget af træværket. Så vil gulvet bedre kunne tåle en gulvafslibning på et senere tidspunkt.

En gulvmand, som har mange års erfaring med gulvafslibning og gulvafhøvling, vil have de stærkeste forudsætninger for at opnå et flot og holdbart resultat.

Samtidig vil en dygtig håndværker kunne rådgive dig angående valg af den rette efterbehandling, på baggrund af gulvets type, træværkets sort, og dine ønsker og præferencer. Du vil også kunne få udførlig vejledning med hensyn til pleje og vedligeholdelse af dit nyslebne gulv således at du kan have glæde af dette i mange år fremover.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på en professionelt udført gulvafslibning med tilhørende efterbehandling kan du trygt kontakte DBF Gulvservice. DBF Gulvservice har over femogtyve års erfaring inden for gulv behandling. Læs mere om gulvafslibning på dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder