Få den bedste konsulenthjælp og find dit drømmejob

28 april 2021
Astrid Pedersen
Få den bedste konsulenthjælp og find dit drømmejob

Har du stået uden for arbejdsmarkedet i en kortere eller længere periode, og vil du egentlig gerne op på hesten igen. Så er du sikkert i fuld gang med at skrive ansøgninger. Nogle mennesker er heldige og få job på første ansøgning mens andre slider i årevis uden held. Er du en af de sidst nævnte kan du med fordel læse med her.

Hvorfor har jeg så svært ved at finde et job?

Måske undrer du dig over hvorfor det tilsyneladende er så svært at brænde igennem på jobmarkedet. Du er jo tydeligvis velkvalificeret, har masser af erfaring, og er en person som er både omstillingsparat og stabil.

Alligevel bliver du altid valgt fra i ansøgnings processen og får et venligt afslag på din skriftlige ansøgning. Og skulle du være så heldig at komme til samtale på en stilling du har søgt vil du som oftest få at vide at du dine store kompetencer til trods er blevet fravalgt til fordel for en bedre kvalificeret kandidat.

Der kan være mange grunde til at du ikke har held i sprøjten i forbindelse med jobsøgning. Det kan for eksempel sagtens tænkes at du søger de forkerte stillinger. Måske søger du job på samme måde som du gjorde før du fik al den erfaring du har den dag i dag. Det kan betyde at du faktisk er overkvalificeret til de stillinger du søger. Og så vil du typisk blive sorteret fra tidligt i processen.

Det kan også sagtens være at du ikke har de helt rigtige kvalifikationer, selv om du har megen erfaring. Dine kompetencer kan være gået hen og blevet forældede, og trænge til en opdatering. I så tilfælde vil du kunne have glæde af et udviklings forløb hvor du får pudset såvel dine kompetencer som din selvtillid af, og dernæst kan tage en fremtidig arbejdsgiver med storm.

Få hjælp til din jobsøgning hos https://www.lundquistconsult.dk/jobsoegende/jobsoegning.html 

Flere Nyheder