Få den bedste hjælp til maling af bolig med en billig maler

26 april 2019
Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til maling af bolig med en billig maler

Skal der males vægge og lofter i dit hus eller i din lejlighed, skulle du meget gerne opnå et resultat, som du kan leve med i flere år fremover. Derfor kan det bedst betale sig at få professionel hjælp fra en dygtig maler til dette projekt.

Få de flotteste vægge og lofter med en billig maler

Måske tænker du, at du gerne vil spare lidt på finanserne – og derfor selv forestå maling af din bolig. Men det kan faktisk sjældent betale sig selv at give sig i kast med den hårde opgave. Hvis hele din bolig skal males, er der sikkert tale om mange kvadratmeter. Dette kan komme til at tage rigtig lang tid, for typisk kan en væg ikke nøjes med et enkelt lag maling, hvis det skal dække ordentligt.

Under alle omstændigheder skal væggene renses, lappes, slibes og primes med Mikrodispers, hvis malingen skal kunne binde. Denne proces tager i sig selv et døgns tid, da primeren skal tørre, førend selve malerarbejdet kan påbegyndes. Når du har påført første lag maling, skal dette ydermere have tid til at hærde, før du kan påføre det næste lag.

I mange tilfælde er det slet ikke tilstrækkeligt at male, hvis resultatet skal være pænt og ensartet. Hvis pudset er i dårlig forfatning, og væggene derfor ujævne og fulde af huller og skrammer, er det ikke sikkert, at det rækker at lappe dem med Polyfilla. Her skal stærkere midler på banen – enten i form af en decideret fuldspartling, eller ved opsætning af filt eller væv forud for malingen. Også her er du bedst tjent med at lade en professionel varetage opgaven.

En dygtig maler med mange års erfaring har langt bedre forudsætninger for at opnå et tilfredsstillende resultat, end du selv har. Kig forbi Malerkanonen.dk og læs mere om, hvordan du får et gratis tilbud på maling af din bolig.

Flere Nyheder