Bosch varmepumper – varme med kvalitet

04 maj 2020
Astrid Pedersen
Bosch varmepumper - varme med kvalitet

Er du og familien blevet enige om at energi optimere boligen, således at både klimaet og husholdningens budget skånes optimalt? Så er der mange tiltag som ligger lige for. Ud over en efterisolering af husets ydervægge og en udskiftning af ruderne i boligens vinduer kan I også tage et kig på husstandens energi forbrug i forbindelse med opvarmning af boligen.

Benytter I jer for eksempel stadig af det samme gamle olie pille eller gas fyr som for tyve år siden, er der gode chancer for at I kan spare en god sjat penge ved at skifte til en luft til vand varmepumpe. Samtidig vil I kunne minimere familiens samlede globale CO2 aftryk. En luft til vand varmepumpe er nemlig langt mere energi effektiv – og dermed såvel klima som miljø venlig – end et gammelt udtjent fyr. Dette betyder, at I kan varme huset godt igennem i de kolde vintermåneder uden at det koster på hverken penge eller klima kontoen.

Hvor kan jeg købe Bosch varmepumper i Nordsjælland?

Hvis du leder efter en leverandør af de stabile og energi effektive luft til vand varmepumper fra Bosch, kan du med fordel vælge Dansk Varme ApS. Dansk Varme ApS har base i Herlev tæt på København, og leverer og monterer luft til vand varmepumper i hele hovedstadsområdet og i Nordsjælland.

Når du køber din Bosch luft til vand varmepumpe hos Dansk Varme ApS, er du garanteret en professionel service. De dygtige medarbejdere hos Dansk Varme ApS vil altid være behjælpelige med at finde en luft til vand varmepumpe, som i størrelse og kapacitet passer perfekt til netop din bolig. Og så kan du altid få hjælp til opsætning og installering af din nye Bosch luft til vand varmepumpe når du lader Dansk Varme ApS levere denne.

Du kan læse mere om Bosch luft til vand varmepumper, og kontakte Dansk Varme ApS, på danskvarme.dk

Flere Nyheder