Bliv bikiniklar med en fedtfrysning

07 september 2020
Astrid Pedersen
Bliv bikiniklar med en fedtfrysning

Er du led og ked af dine mormor arme, din mavedelle, dine uskønne fedt depoter omkring knæene eller måske dine ridebukselår eller dine dansehåndtag? Så er der hjælp at hente med en fedtfrysning.

Hvordan foregår en fedtfrysning?

En fedtfrysning er en non invasiv procedure hvilket betyder at den udføres uden at skulle skære i væv. Samtidig er en fedtfrysning smertefri og nærmest uden ubehag, hvilket betyder at den kan foretages helt uden nogen form for bedøvelse.

Når du skal have foretaget en fedtfrysning vil du blive placeret i liggende stilling, hvorefter de såkaldte fedtfrysning håndtag vil blive placeret på de behandlings krævende områder. Det kan for eksempel dreje sig om inder og yderlår, underarmene, maven, flankerne, hofterne eller ryggen.

Håndtagene danner et vakuum nærmest som en form for sugekop, hvorpå vævet suges op i håndtaget. Her vil det blive udsat for meget lave temperaturer som i vekselvirkning med en vis opvarmning vil slå de kedelige fedt celler ihjel. Når først fedtceller er døde vil de ikke gendannes, og så er du af med de irriterende fedt depoter.

Efter et par måneder vil fedt cellerne være udskilt naturligt gennem din krop – og så vil du endelig kunne se det færdige resultat. Ved en fedtfrysning er det muligt at reducere et fedt depot med op imod 25% – altså et ret så drastisk resultat for en ikke invasiv behandling, som tilmed er en del billigere end en fedtsugning.

Hvor kan jeg få foretaget en fedtfrysning?

Hvis du ønsker at prøve en fedtfrysning og se hvad du kan opnå hermed kan du med fordel kontakte Inviocare. Inviocare tilbyder den originale og patenterede Cooltech fedtfrysning som giver langt de bedste resultater. Hos Inviocare anvendes udelukkende det mest moderne udstyr hvilket er din garanti for et flot resultat af din fedtfrysning. Læs mere på Inviocare.dk

Flere Nyheder